Güzel Başlayan Kötü Biten Garip Bir Günün Ardından..


Günüm güzel başladı çünkü Hediye etkinliğin de Sihir’den bana çıkan çantam geldi..
Özenle hazırladığı paketi,hediyesi ve güzel dileği için çok teşekkür ediyorum…
Ellerine sağlık canım seve seve kullanacağımdan emin ol...
Sihir'in derilerden yaptığı şahne çantalar için Sihirshop'a bakabilirsiniz...
Trend olan moda diye herkeste aynı kıyafetleri ürünleri görmek istemediğim için marin temasını ve renklerini çok sevmeme rağmen kullanmadım pek..
Ama popülerliği azaldığına göre seve seve kullanacağım..
Popüler olduğu için kullanmama düşüncemi kınayan olabilir ama şimdi bu renkler moda diye ; 
marin renklerinde bir ayakkabı edinen pembe bir eteğin altına
giyipte görüntü kirliliğine sebep olanlar çok mu daha iyi???
Bu tip şeylere çok rastladığım için fena halde sinir olmuştum..  
Ve Sihirrr  birazdan okuyacaklarına şaşırma :) benim gibi oldu mu :))




Günün ilk sürprizi Sihir’den gelen çantaydı dediğim gibi...İkinci sürpriz ise Kısa süreli de olsa görüştüğümüz halde bana hediye alarak çok büyük bir incelik yapan Sound of the Rainn.Hediyesi için çok teşekkür ediyorum tekrar tekrar..
Hediyelerimle mutlu oldum..Daha da mutlu eden iki farklı kişiden gelen hediyelerimin birbirini tamamlası..Ne kadar ilginç dime :) 
Sihir bana kırmızı denizci temalı bir çanta göndermişti Sound of the Rain in ise çantanın
renklerinde yine aynı temalı desenlerden olan bir eşarp Sound of the Rain'in  bundan haberi yok çünkü iki tane eşarp alıp birini benim almamı diğerini ise Pınar'a vermemi istemişti..
Ben resimdekini aldım :)Diğeri Pınar'a henüz görmedi kendisininkini :))
Bu arada Pınar Yağmur eşarptan anlamaz dedi ama eşarplar twil ve gayet güzeller :)
 Kızlar her ikinize de teşekkür ediyorum..

Kötü olan durum şöyle..Ptt de işim vardı..
Bunlardan biri de Hediye etkinliğin de ki hediyemi yollamak..
Çok sıra olduğunu tahmin ettiğim için Sound of the Rain ile 
buluşmadan gidip fiş aldım (sanırım bunun başa bir adı var benim bilmedim :D ) 
Neyse Sound of the Rain ile buluştum..İşlerimi hallettim..Sıramın gelmediğini bile bile Ptt' ye uğrayıp sıramı kontrol ettim ama önümde kaç kişi vardı hatırlamıyorum bile..


O ortamda bekleyemezdim..Küçücük yerde bir sürü insan hava sıcak yanında ki yörendeki insanlar sigara kokusu saçıyor adeta..
 Ben de kitap okumak ve kahve içmek üzere Simit Sarayı'na gittim sakin olduğunu düşünerek..Öyleydi..Adı simit sarayı ama simitleri çok kötü bu arada :))Ne kadar tezat bir durum ama öyle bilen bilir :) Ben kahvemi içe durayım kitaba dalmışken zaman geçti.Kitap'ta Sound of the Rain 'in hediyesi...

Ben oradan çıkıp Ptt'ye gittim..Ve oldu biliyor musunuz.??
Sadece 1 kişi önüme geçtiği için işlerimi halledemedim!!!
Sonra Yıldırım Ptt'ye gittim..Daha doğrusu gidemedim çünkü ptt hırsızlık olayı nedeniyle kapalı!!! Haydaaa ben bu sefer de Ertuğrulgazi şubesine gittim..Her şey yolunda önümde bir kaç kişi var sıra bekliyorum..Sıra bana geldi ve hediye paketini verdim adama ne yapsa beğenirsiniz!!!
Aldı paketi açtı kutusundan çıkarıp minicik bir poşete yerleştirdi..Ne kadar sinir oldum anlatamıyorum..İtiraz ettim kızdım ama adam dinlemiyor..İzinsiz kutuyu açtı ya inanamıyorum..
Diğer çalışanlar bile adama kızdı buna rağmen işini yapıyor güya dinlemiyor kimseyi..
Benden adres filan istiyor.. Anlattığım gibi 3. adresteyim göndermede geciktim göndermezsem olmaz..Mecburen gönderdim...
Neden bu kadar ptt de ısrar ettiğimi sorarsanız ödeme almam gerekliydi  o yüzden..Başka kargolarla gönderim yapsaydım daha az yorulur daha az para öderdim eminim..
Zira verdiğim yol paraları kargo parasından çok..Bir de güya öğrenci bu kartıma rağmen :d..
 Şimdi Sevgili Tasarımın renkleri arkadaşım,merakla beklediğin paket elbet eline ulaşacak ama bugün uğradığım hayal kırıkları ve şansızlıklar yüzünden istediğim
 gibi eline ulaşmayacağı için üzgünüm..



14 yorum:

  1. ayyy yaşadıklarına çok üzüldüm yaa bazı memurlar gerçekten çok saygısız olabiliyorlar :( bu arada hediyelerinide gülegüle kullanman dileğiyle..

    YanıtlaSil
  2. öncelikle çok geçmiş olsun cnm çok sıkıcı bir günmüş gerçekten. ben olsam o adamı oracıkta parçalardım. ama her zaman dediğim gibi sabrına hayranım. ikinci konu olarak "sen kardeşi kardeşe mi vurdurmak istiyorsun hımm?" Yağmur eşarptan anlamaz dedim -ki gerçekten anlamaz çünkü kullanmadı- ama anlıyormuş anlaşılan sana aldıgı gayet güzelmiş. benimkinide çok merak ettim.

    YanıtlaSil
  3. benzer bir olay benim de başıma gelmişti.ptt de görevli paketi açmamı istemişti.içine bakması gerekiyormuş.sinir olmuştum.özenerek yaptığım hediye paketi mahfolmuştu..hediyelerin harika canım iyi günlerde kullanmanı dilerim..sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Canım ya kıyamam demek ki bir kişi yüzünden sıranı kaçırdın ya, ben olsam kesinlikle o hakkımı alırdım, o saçmalık mı olur? Neyse ki atlatmışsın, bazen böyle sabrımızın denendiği günler olabiliyor maalesef:\ Hediyelerini beğenmene inan çok sevindim:) Postumu oluşturabilme girişiminde bulunabilirsem ben de bahsedeceğim senden:) Daha uzun vakit geçirmeyi isterdim seninle ama vaktimiz çok kısıtlıydı:) Ama senin gibi bir kahveseverle en yakın zamanda kahve içmek isterim canım:) Sen ne zaman istersen hem de:) Kitap yeni değildi kusura bakma, ben onu okumuştum yıllar önce. Ama bence insanların üzerinde, izlerini bıraktıkları, hislerini ektiği romanlar daha anlamlı. Düşünsene o kitap başka bir insana daha hisler hissettirmiş, başka bir insanın daha misafiri olmuş, parmaklarının izini almış.. Ve o insan da, arkadaşın:) Bir de çok ani olduğu için kitap fikri çok sonradan aklıma geldi, iş yerimdeki çekmecemden buldum bu da günün itirafı olsun:) Aldığım eşarpların yetersiz olduğu düşüncesi sürükledi beni buna:) Ama önemli olan sana birşeyler vermeyi istememdi :) Seviyordum seni zaten, biraz daha sevdim:) Tekrarırın "layığıyla" yaşanması dileğiyle Melekcim:) Kocaman öptüm seni!

    YanıtlaSil
  5. ne kadar cok dolanmıssın yaa :/
    ama hedıyeler sahane! :)

    YanıtlaSil
  6. Tasarımın Renkleri..İlk denemem de başarısız olmuştum söylemiştim sana  Ama gönderdim çok şükür.. Sıra beklerken önümde ki bi kız adamın saygısız olduğunu farketmiş olmalı ki “bizim gibi üniverste mezunları duruken böyle adamları işe alırsanız böyle olur dedi” ki haklı.Bütün çalışanlar aynı değil tabi ki..O kız benim olayı görseydi kim bilir neler derdi 

    İki dirhem bir çekirdek..Fena halde sıkıcıydı ama aradaki güzellikler sayesinde günü kurtarabildim İtiraz ettim hatta herkes bana filan baktı ama adam beni hiç umursamadığı için ve gönderimi yapmak zorunda olduğum için sustum ama şikayet dilekçemi vereceğim 
    Haksız çıktığın için dedim öyle  Çünkü çok güzeller )

    Filiz…Off sadece paketi bozsa iyi gönderdiğim ürün mahfoldu ki bu bi hediye..Çok kızdım şikayet etmezsem deliririm!!Çok teşekkür ediyorum daha güzelleri senin olması dileklerimle..

    Sound of the Rain…Ah ah aramaz mıyım hakkımı dönüp herkes baktı çıkışlarıma ama kimsenin umrumda değil..Kitapbın eski ya da yeni olması önemli değil düşünmen bile yeter..Önemli olan dediğin gibi bıraktığı anlamlar..Aslında böyle eski olması daha manidar..
    Hayır eşarplar tek başlarına bile güzel..Kahveler eşliğinde buluşmak üzre Ben de seni seviyorum ablacım..

    mel..Sorma melcim ya bi önceki gün de ikea- anatolium-leroy merlin üçlüsünü talan etmiştm :))Sorma halimi..Hediyeler zaten
    günün güzel şeyleri :)Sağol...

    YanıtlaSil
  7. hediyeler açısından harika bir tevafuk olmuş:)ancak ptt için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim tabii.ben çok sıklıkla ptt kargoyu kullanıyorum,önceleri aynen senin anlattığın gibi hadiselerle karşılaşırdık ama bayaa öncleri ptt yeni hizmet anlayışına kavuşmadan önce yani.şimdilerde Allaha şükür böyle can sıkıcı hadiselerle karşılaşmıyorum hiç bu yüzdende hep ptt kullanıyorum :)iyi kalpli çalışanlara rastlamak şans işi herhalde.tekrar iyi günlerde kullanman dileğiyle canım...

    YanıtlaSil
  8. SİHİR...Harika bir tevafuk hemde..Genel olarak ptt den bende memnunum..Ogün bütük aksilikler üst üste geldiiiçin ortaya böyle bir tablo çıktı..Olmaz bir daha inş..Teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  9. Hediyelerini güzel keyifli günlerde kullanman dileğiyle melekcim..

    YanıtlaSil
  10. Hediyelerin çokkk cici güle güle kullan cnm.

    Off keşke benimde geniş bir zamanım olsada sen gibi bi kenara otursam sessiz sakin kendi kendime otursam kitap okuyup kahve içsem :)

    Bu arada PTT Kargo bende pek sevmiyorum ne olursa olsun her şeyin içini didik didik edip daha sonra kendileri paketliyorlarmış. Hoş diil o kadarıda .

    YanıtlaSil
  11. Sevgili Adaşımmm Melekk Çantanaa Bittim Canım Yaaa Güle Güle Kullan :*

    YanıtlaSil
  12. dekorapsuwasyon...Çok teşekkür ediyorum..

    & Kitap Cadısı &amp..Sağolsun arkadaşlar öyleler :) Zamansızlık herkesin derdi sanırım..Siz bana ne zaman yorum yazmışsınız ama ben yeni cevaplıyorum yani benim de zamanım yok..O gün herşeyi ertelediğim ve uykumdan fedakarlık yaptığım için vakit ayırabilmiştim :)Ama umarım sizin de zamanınız olurda kahvenizi içip kitap okuyabilesiniz :))

    Paketleri sonradan açtıklarını duymamıştım hiç..Ama şaşırmadım..O günden sonra..

    vєssєℓαм...ÇOk teşekkür ederim..Ödünç verebilirim istersen :)

    YanıtlaSil
  13. melek hediyelerin çok güzelll.güle güle kullan.çantana bayıldım.bloguma beklerim.sewgiler

    YanıtlaSil
  14. merhaba hediylerinizi iyi gunlerde kullanın okurken sanki benim yasadıklrımı yazmışsınız gibi geldi ben heykel ptt de tam 3 saat sıra bekledim olmadı yıldırıma geldim sistemler bozuk deninildi erturulgazı gittim bir kaç kişiden sonra sıra geldi özene bezene hazırladığım bebek patıkleri koydupum poşetten cıkarıp eze,eze başka bi poşete koydu sinir oldum ne rezalet buya

    www.orenanne.blogspot.com

    YanıtlaSil