BURSA'DA.. AVRASYA EL SANATLARI HEDİYELİK EŞYA FUARI....


- BURSA, 22 – 31 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA, ‘BURSA YENİ YILA MERHABA’ TEMASIYLA DÜZENLENECEK OLAN ‘AVRASYA EL SANATLARI HEDİYELİK EŞYA FUARI’NA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK.
- ATATÜRK KONGRE KÜLTÜR MERKEZİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN FUARDA, DÜNYANIN 40 ÜLKESİNDEN GETİRİLEN ÖZEL ÜRÜNLER SERGİLENECEK.
- BURSALILAR, 2010 YILININ SON FUARINDAN SEVDİKLERİ İÇİN BİRBİRİNDEN GÜZEL YILBAŞI HEDİYELERİ SEÇEBİLECEK.
BURSA – Bursa’da açıldığı günden bu yana çok sayıda ulusal ve uluslar arası organizasyona imza atarak kentin nabzını tutan Atatürk Kongre Kültür Merkezi, 22 –
31 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ‘Avrasya El Sanatları Hediyelik Eşya Fuarı’ ile özel bir etkinliğe daha adını yazdıracak.
Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) hazırlıklarına başlanan ‘Avrasya El Sanatları Hediyelik Eşya Fuarı’, ‘Bursa Yeni Yıla Merhaba’ temasıyla düzenlenecek. Bursalılar, fuar sayesinde yılbaşında sevdiklerine farklı ülkelerden gelen el sanatları ürünlerini hediye edebilecek. Merinos Fuar Alanı’nda beğeniye sunulacak olan fuar, 10 gün boyunca ziyarete açık kalacak.
Hindistan, Endonezya, Tayland, Mısır, Pakistan, Kenya, Rusya, Afganistan, Azerbaycan, Bosna Hersek, Etiyopya, Gürcistan, Filistin, Kazakistan, Kırgızistan, Makedonya, Moğolistan, Özbekistan, Senegal, Sudan, Tacikistan, Türkmenistan, Başkurdistan, Gagavuz, KKTC, Saha Yakut, Tataristan, Güney Afrika, Bahreyn, Ürdün, Filipinler, Irak, İran, Doğu Türkistan, Çin, Bangladeş, Tanzanya, Uganda, Nepal ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi dünyanın 40 ülkesinden firmaların katılacağı fuarda, her ülkeye özgü özellikler taşıyan ürünler sergilenecek.
Vatandaşların tüm dünya ülkelerinin el sanatlarını bir arada bulabileceği fuarda ayrıca çini, seramik, gümüş el işçiliği, çömlek, çeyiz, bakır dövme, oymacılık, çarık, halı, battaniye, ipekçilik, hediyelik eşya, cam ürünler, sağlık ürünleri, bijuteri tasarım, tablo, mobilya, cam işçiliği, kitap, oyuncak, ahşap boyama ve deri ürünleri de alıcıyla buluşacak.

5 yorum:

  1. Merhaba!
    Bende Bursa'da oturuyorum.Tanıştığımıza memnun oldum.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Fatoş Hanım..Sevindim..Ben de memnun oldum (:

    YanıtlaSil
  3. çok guzel bır blog olmus ellerıne saglık ızleyıcınım ^_^

    YanıtlaSil
  4. elif'in damlası..Teşekkür ediyorum..

    YanıtlaSil