Busmek Sergisi




Herkese Hayırlı Nurlu sabahlar dilerim..Haftanın ilk iş gününden Merhaba...
 Yıl sonu geldi ve sergiler olmaya başladı..Bu yıl Busmek diğer yıllara erken bir tarihte sergiyi gerçekleştirdi..Sergi bitmeden gidip gezebildim bende..Blog için fotoğraflar çektim.
Aslında istediğim gibi fotoğraflar çekemedim..Sergilenen eserleri bir an önce görme telaşı, hayranlıkla baktığım nadide eserler,diğer gelen ziyaretçiler, sergiye uzun zamandır görüşemediğim bir arkadaşımla gitmem ve bitmeyen muhabbetimiz yüzünden çokta iyi fotoğraflar çıkmadı ortaya..
Fotoğrafların düzenlemeleri yaptıktan sonra bir kaç postla yayımlamayı düşünüyorum...

Sergi hakkındaki düşüncelerimse sanırım geçen yıl yapılan sergiyi daha çok beğenmiştim..
Sergilenen parçalar çok iyi bir şekilde sergilenmişti..Daha iyi eserler görmüştüm..Bu yıl yerlere dekor amaçlı saçılan simler basıldığı için çok kötü bir görüntü oluşturmuştu ve dizaynlar çok iyi değildi.
Geçen yıldan farklı olarak bu yıl sergilenen ürünlerde etiketler dikkatimi çekti..

Resmini koyduğum tabloda geçen yıl kendi sergisini açan arkadaşım Pınar'a ait..
Hayran olduğum tablo bu yılda Busmek Sergisindeydi..Pınar'ın sergisinden fotoğraflar paylaşmıştım..
Bakmak isterseniz  buraya bakabilirsiniz..

Herkese sevgiler..





2 yorum:

  1. tuval üzerine hat kesinlikle ilerde yapacağım şey,hat ile uğraştığım tarihten bu yana aklımda olan proje hep buydu.allah nasip ederse kendi evime kocamaaaaaaaaaaaaaan bir hat tablo çalışıcam.büyük yazılı hatları çok seviyorum ihtişamlı ve harika görünüyor bence.yıllar önce bir hilye-i şerif yazma tecrübesinden sonra tabi büyük şeyler yazmak istiyor insan.şimdi hat yazma isteğim depreşti bak dikişlerden zaman bulsamda eski günlerime dönsem keşke....

    YanıtlaSil
  2. SİHİR...Alah nasip ederde yaparsın inşallah canım..Büyük yazılı hatları bende çok seviyorum..Hele ki bunlar boyutlu olunca çok daha estetik oluyor..Hilye-i Şerif'i yazmak gerçekren sana tecrübe katmış olmalı..Zira büyük bir şeref bence..

    YanıtlaSil