Selam Dostlar..

   Yeşil-Bursa / Hatır Kahvsesi
.


Yazacak o kadar çok şey var ki ama öncelikle merhaba..
Bloglar için konulan yasak kalkmış olmasına rağmen Ttnet kullacıları bu geceden itibaren  bloglarına yeni giriş yapabildiler..Ttnet kullanıcısı olarak  bende...
Blogların kapanması bile başlı başına rezillikti..Kapandı da ne oldu açıldı işte!Ne kadar engel konulsa da insanlar bir şekilde paylaşımlarını farklı platformlarda yaptılar,haklarını savundular ve kazandılar..Doğrusu ben pek bir şey yapmadım..Aktif bir blog iyi bir yazar değilim belki de bu yüzden pek önemsemedim..
Buna rağmen blogların yokluğunu öyle çok hissettim ki..
Meğer hayatımızın bir parçası olmuş..
Büyük bir eksiklik hissettim..Hepinizi çok özledim...Paylaşacak  yazacak o kadar çok şey var ki şükürler olsun kavuşturana...Paylaşırız zamanla...
Bu arada fotoğrafın altında yer ve mekan yazmanın nedeni Bursa'da yaşadığımı bilen arkadaşların benden Bursa'da  gezilecek gidilecek yerleri sormalarından ötürüdür..
Artık gittiğim yerlerde sizler için bol bol fotoğraf çekip bilgi alıp 
sizlerle paylaşacağım..Şimdilik bu kadar..
Bursa' da Sabah ezanı  okunmakta...Herkese hayırlı sabahlar efendim..


9 yorum:

  1. Yazarsanız gezdiğiniz yerleri,bende çok sevinirim Bursaya geliriz ama gezdiğimiz yerler sayılıdır aslında hepimiz yaşadığımız şehirin gezilecek görülecek ve yemek yenecek yerlerini yazsak ne iyi olur paylaşımınız için teşekkürler hayırlı cumalar

    YanıtlaSil
  2. Esselamu aleykum,
    Canım hoşgeldin, seni de yazılarını da özlemiştik :) Dns ayarlarını falan değiştirerek girilebiliyordu aslında :D biz hep çözümler ürettik ve neredeyse hiç ayrı kalmadık bloglardan :) Neyse geçti gitti şükür.
    Yazılarını bekliyorum, sevgiler, hayırlı cumalar, dua ile..

    YanıtlaSil
  3. Selamm, canım, şükür kavuşturana:)))

    YanıtlaSil
  4. Aramiza tekrar hosgeldin :) Kayip blogdaslari yeniden görmek güzel :)

    YanıtlaSil
  5. burda kavuştuk kavuşmasına da.. bi de gerçek hayatta kavusabilsek :) bilmem anlatabildim mi?

    YanıtlaSil
  6. ben bloglar kapanmadan 3-4 gün önce blog açan bahtsız bi blogerım :)ama bırakmadım kapandı diye.ayarlarımı değiştirip yayın yaptım.çok da iyi ettim.çok sessizken ortalık ses çıkarmaya çalıştım.başardım da.bu sessizliğin dağılması için herkesin dönmesi şart.döndüğünüze sevindim.

    YanıtlaSil
  7. hanife….Hanife Hanım..Bursa’da gezilecek ve görülecek yerler hususunda bilgiler vermek için elimden geleni yapacağım..Böyle bilgiler benim de çok işime yarıyor bu yüzden önemini biliyorum.Sevgiler..

    đerkenαя.Ve aleyküm selam..Teşekkür edyorum…Hoşbuldum :))Başka tarayıcılarla girdim zaten ama biraz zor oluyordu..Çok şükür geçti..Sevgler benden..Her zaman duakarız.

    Dokuztepe…Ve aleyküm selam tatlım :)Sonsuz şükür :)

    GüLüm'Se…Holbulduk..Bende sizleri gördüğüm için mutluyum :)

    iki dirhem bi çekirdek…Cuma gününü beklemen lazım :)

    güzel şeyler dükkanı…Hayırlısı öylemiş..Belki de bu zaman zarfında bir bloger kullanımı hakkında bir çok bilgi öğrenmiş acemilik dönemini biraz da olsun geçmişsinizdir..Hayırlıs olsun blogunuz..

    Son olarakta yorumlarınıza klavyemin bozuk olmasından ötürü geç cevap yazdığım için özür diliyorum..Şimdi de ekran klavyesi sayesinde bunları kaç dakika da yazdım bilemiyorum :)

    YanıtlaSil
  8. serap...Sonsuz şükürler hemde :)Sevgiler..

    YanıtlaSil